Кандидати до Нацради запропонували план діяльності Нацради

16-05-2014

Представники відомих громадських об’єднань закликають всі зацікавлені сторони при проведенні конкурсу до Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення дотримуватись в першу чергу трьох вимог до кандидатур на посаду членів Нацради:

• професійність;
  • доброчесність;
  • визнання важливої ролі громадськості у регулюванні телерадіомовлення в Україні.

Катерина Котенко та Катерина М’ясникова подають свої кандидатури на конкурс, і вважають необхідним розповісти фаховим спеціалістам про власне бачення діяльності Національної ради.

«Ми, як кандидати у члени Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, підтримані провідними громадськими організаціями у сфері медіа, вважаємо за необхідне представити наше бачення діяльності Національної ради. План, що ми презентуємо, базується на наших спільних позиціях, як медіа фахівців, що працюють для розвитку телерадіомовлення в Україні понад 10 років. Ми відкриті до дискусій та консультацій щодо змісту документу із всіма зацікавленими сторонами. Ми запрошуємо інших кандидатів у члени Національної ради вносити свої пропозиції до плану та приєднуватись до його співавторства та підтримки.», - повідомили кандидати.

Катерина М’ясникова, Виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників

Катерина Котенко, Директор Індустріального Телевізійного Комітету

План можна завантажити по лінку

Завантажити