Індустріальний Телевізійний Комітет оголошує переможця

23-10-2007

«Комунікаційний альянс» підписав контракт з моніторингу теледивлення на наступні 5 років

Київ, 23 жовтня, у п’ятницю, 19 жовтня 2007 року рішенням засідання ІТК пропозиція компанії «Комунікаційний альянс» була визнана такою, що максимально відповідає запитам індустрії та ІТК, та вимогам сучасного ринку в галузі вимірювання аудиторії для проведення моніторингу теледивлення з 2008 року.

«Ми раді привітати нового партнера з моніторингу теледивлення і сподіваємось на ефективну співпрацю протягом 5 наступних років, найважливішим для нас являється можливість реалізувати з компанією «Комунікаційний альянс» нові послуги дотичні до сфери моніторингу» - прокоментувала виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.

3-го жовтня цього року ІТК оголосила про проведення відкритих пропозицій з вибору компанії для надання послуг з моніторингу теледивлення. До 10 жовтня ІТК отримувала пропозиції компаній для подальшого їх вивчення та оцінки Технічним Комітетом ІТК. Після вивчення всіх пропозицій Технічний комітет ІТК подав їх із коментарями і рекомендаціями на розгляд Індустріального Телевізійного Комітету. Усі вимоги до надання послуг з моніторингу теледивлення були офіційно доступні на сайті ІТК.

Проведення відкритих пропозицій з вибору компанії для надання послуг з моніторингу теледивлення було продиктоване метою остаточно впровадити розширену панель телевізійних досліджень. З 2008 року телевізійну панель буде розширено з 1600 до 2500 домогосподарств, а телевізійні вимірювання вперше охоплять міста з населенням менше 50 тис. чоловік.

«Ми дуже раді, що ІТК обрала саме нашу пропозицію та підхід до роботи. Сподіваємося, що за допомогою запропонованої технології TV-events, розробленої одним зі світових лідерів в галузі досліджень AGB Nielsen Media Research, буде досягнуто нового якісного рівня в співпраці ринку з моніторинговою компанією» – прокоментував свою перемогу Андрій Луцків, директор компанії «Комунікаційний альянс».