Круглий стіл «Яких змін потребує медійне законодавство після виборчої компанії 2007 року»

06-11-2007

ЗАПРОШЕННЯ

Шановні колеги!

6 листопада, у вівторок, з 11.00 по 14.00 у конференц – залі готелю «Опера» буде проведено круглий стіл на тему: «Яких змін потребує медійне законодавство після виборчої компанії 2007 року».

Організаторами круглого столу виступили: «Центр суспільних медіа», «Індустріальний Телевізійний Комітет», «Незалежна асоціація телерадіоМовників» та «Інститут Медіа Права».

У обговоренні запропонованої теми візьмуть участь кандидат у народні депутати, Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Верховної Ради 5-го скликання Андрій Шевченко; виконавчий директор „ІTK" Катерина Котенко; виконавчий директор „НАМ" Катерина М'ясникова; відомий медіа-юрист та директор „Інституту Медіа Права" Тарас Шевченко; Голова Державного комітету телебачення та радіомовлення України Едуард Прутнік, радник Голови Держкомтелерадіо Ігор Чабан; Голова Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Віталій Шевченко; заступник  Голови Центральної виборчої комісії  Андрій Магера; член Центральної виборчої комісії Ігор Жиденко; кандидат у народні депутати від блоку „НАША УКРАЇНА –НАРОДНА САМООБОРОНА" Юрій Стець; кандидат у народні депутат від „Блоку Юлії Тимошенко" Віктор Уколов; відомий політтехнолог та медіа-менеджер Олег Медведєв.

Запрошуємо Вас відвідати круглий стіл та сподіваємось на Вашу активну участь у заході.

Адреса: конференц-зал готелю «Опера», вул. Б.Хмельницького, 53 Реєстрація для учасників за адресою: maikovwork@gmail.com

За додатковою інформацією будь ласка звертайтесь до Віктора Майкова за телефоном:+380 67 464 04 14, чи електронною поштою: maikovwork@gmail.com

З повагою,

ОРГКОМІТЕТ