28-05-2021

Директор Індустріального Телевізійного Комітету Юлія Кахановська взяла участь у Круглому столі Комітету стандартів IAB «Єдиний вимірювач: очікування та рішення» та надала коментарі щодо переваги моделі телевізійного індустріального вимірювання:

«Коли ми говоримо про індустріальні телевізійні вимірювання – ми говоримо про вимірювання, які виконуються на замовлення усієї галузі, та результати якого визнаються усіма гравцями ринку. Дослідження створені за міжнародним стандартом – це для нас дуже важливо, оскільки ми маємо прозору, зрозумілу систему вимірювання.

Індустріальне рішення дозволяє контролювати відповідність міжнародним стандартам якості. Телебачення динамічно змінюється і наша задача на індустріальному рівні відображати усі зміни, які відбуваються в ТВ-споживанні, а саме в розвитку відео контенту, у використанні різних платформ, зокрема телевізорів, планшетів, смартфонів – це все має відображатися в дослідженні. Тому наша стратегія будується з урахуванням змін ландшафту галузі».

Серед учасників також були: Міла Крутченко (RAZOM GROUP), Юлія Карпушина (Amplifi Ukraine), Леся Прус (Gemius), Кирило Єжов (Kantar Україна), Світлана Калініна (KWENDI MEDIA AUDIT), Ілля Скікевич (ІМА), Коля Рекеда (MGID), Іван Ляшенко (Parimatch Holding), Дмитро Редько (Coca-Cola), Ігор Зайчук (MEGOGO), Максим Хоменко (Publicis Groupe Ukraine), Юлія Трибушна (Медіа Група Україна).

Захід відбувся 28 травня в рамках Київського міжнародного фестивалю реклами та проводився офлайн у креативному просторі PMHUB, також спікери мали можливість приєднатися онлайн у зв’язку з карантинними обмеженнями.